Åååhjess!

31/01/2009

Endelig, etter en lang og relativt kjedelig reise, er jeg i Ghana! Den unødvendig kompliserte reiseruten gikk fra Gardermoen til Amsterdam, via Nairobi, og så til Ghana. Heldigvis var det ingen forsinkelser eller andre problemer med flybyttene, så alt gikk ganske smooth. Fikk tilogmed bagasjen med hele veien! I tillegg fikk jeg forsåvidt også vært en tur under ekvator under mellomlandingen i Kenya, så alt-i-alt er jeg igrunn fornøyd.

Før avreise fra kalde Noreg:
norge

En driiiitbra bollywood-film på flyet til Kenya, ‘Sinnhg is King'(?):
bollywood

Et par bilder fra landingen i Nairobi:
bollywood
bollywood

Da jeg ankom Accra søndag morgen skulle jeg bli hentet utenfor flyplassen, men ingen var der annet enn masete folk som ville at jeg skulle bruke telefonene deres (mot betaling, selvsagt), bli kjørt i taxien deres, eller bare slå av en prat for så å spørre etter penger. Jeg fikk heldigvis lånt/betalt for en samtale fra en kiosk utenfor flyplassen, og fikk, flere gode samtaler med sjåfører, folk med telefoner og «tiggere» etter, skyss til Pink Hostel, hvor jeg skal bo i løpet av introduksjonsuken.
Pink Hostel:
bollywood

Her deler jeg rom med Jonas fra Tyskland, som etterhvert skal ut til et prosjekt i Yamah, en bitteliten landsby hvor han er den eneste frivillige.

Rommet vårt:
bollywood

Vi tok en laaang tur ut til markedet i Accra (som var litt amputert siden det var søndag), og spiste et bedre europeisk måltid. Etterpå fikk Jonas problemer med litt kokobo og jeg trengte litt power, så vi tok en tur til Power Herbal Centre:
bollywood

Vi dro så tilbake til hostellet, hvor vi så en fantastisk Nollywood-film (Afrikas budsjettutgave av Bollywood. Helt rått!). Etterhvert kom også Tim fra Nederland, som er den tredje og siste gutten i denne ukas introduksjonskurs.

Oppdateringer fra første dag av introduksjonsuken følger straks (hvis PCen tillater det)…

Reklamer

One Response to “Åååhjess!”

  1. Kristoffer Says:

    Herlig senter =)
    Dette har du glemt å fortelle meg =) Afrika er litt tøft.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: